Eftersyn af anhugningsgrej og tilbehør

Selv om de er i konstant brug, tages anhugningsgrej og tilbehør til dette ofte for givet. Dog kan mindre eller endda usynlige skader have en betydelig indvirkning på sikkerheden. Derfor skal dette udstyr altid være i perfekt stand - og regelmæssig kontrol er derfor afgørende.

Overlader intet til tilfældighederne

State-of-the-art test, erfaring og ekspertise udgør grundlaget for vores eftersynsservice. Alle juridiske krav er opfyldt, og kun officielt godkendt inspektion og testmetoder anvendes - fra belastning og magnet crack tests til farvning penetrationstest og visuelle, dimension og funktion checks.

Dokumenteret sikkerhed og pålidelighed

Vores inspektion teknikere udarbejde en oversigt over dine lasthåndtering tilbehør og slynger og dokumenterer inspektionsprocessen og alle resultater. Når inspektionen er afsluttet, modtager du den officielle anerkendelse i form af inspektions tags og en inspektionsrapport, at dine lasthåndtering tilbehør og slynger opfylder de relevante lovkrav. Eventuelle fejl er repareres direkte på stedet eller på vores Demag Repair Centre.

Dine fordele

  • State-of-the-art test-teknologi, erfaring og ekspertise på din fabrik
  • Maksimal sikkerhed, pålidelighed og tilgængelighed af dit udstyr
  • Test rammer for kontrol af betjeningsfunktioner af mekanisk løfteudstyr og magneter
  • Magnetisk fraktur testudstyr til at detektere små revner

 

© Konecranes Demag A/S

This website uses cookies to ensure you get the best user experience.  LEARN MORE