Eftersyn & vedligeholdelse

Smidig og pålidelig. For at sikre dit udstyr leverer maksimal ydeevne

Med vores skræddersyede løsninger til eftersyn og vedligeholdelse, hjælper vi dig med at sikre, at dit udstyr giver den ydelse, du har brug for: regelmæssig og pålidelig ydelse for optimal tilgængelighed og et højt sikkerhedsniveau for ejere og operatører. Vi arbejder kun med kvalificerede specialister, der har et væld af erfaringer - og som ikke blot kender vores egne produkter. Vi tilbyder eftersyn og vedligeholdelse af kraner, lifte, anhugningsgrej eller andet lignende udstyr fra Demag eller ethvert andet mærke.

Vedligeholdelse og eftersyn udføres i henhold til vores specifikationer, som er baseret på lokale gældende bestemmelser.

Forebyg fejlfunktioner

Prevent malfunctions

Normal brug af udstyr vil resultere i slid af komponenter, der kan forårsage funktionsfejl. Vi kan udføre inspektioner af dit udstyr for at forhindre eventuelle funktionsfejl så tidligt som muligt - for at gøre det muligt for skader eller slitage at blive identificeret og elimineret i god tid.

 

 

 

Planlagt vedligehold

Ud over eftersyn, skal udstyret vedligeholdes regelmæssigt og på passende vis af uddannet personale i overensstemmelse med de fastsatte frister, og de skal kontrolleres i henhold til deres vedligeholdelsesplan. Vi kan også tage os af det for dig. Sliddele udskiftes i god tid,  olie og fedt genpåfyldes - for at sikre at alt forløber glat og som en selvfølge bruger vi kun originale reservedele.

Kort reaktionstid

Takket være den store dækning, som vores netværk af dygtige service-teams, kan vi hurtigt nå din virksomhed - for regelmæssige eftersyn og også i en nødsituation.

Deadline management

Inden for rammerne af vores serviceaftaler, kan vi hjælpe dig til at opfylde de fastsatte frister. Vi vil kontakte dig for at bekræfte en aftale for næste kontrol deadline.


 
 

Serviceaftaler


Serviceaftaler giver optimal omsorg i hele livscyklussen af dit udstyr - for optimal sikkerhed, pålidelighed og tilgængelighed.

Serviceaftaler


 
 

Undersøgelse af kranbaner og krangeometri

Regelmæssige undersøgelser af dine kranbaner og krangeometri, udført af vores specialister, hjælper dig med at sikre maksimal pålidelighed i produktionen.

Undersøgelse af kranbaner og krangeometri


 © Konecranes Demag A/S