Sikkerhedsinspektion

Sikrer dig og dine medarbejdere

Overlad ikke noget til tilfældigheder når det gælder arbejdssikkerhed. Som ejer af kraner og løftegrej, elektriske anlæg og udstyr, er du ansvarlig for at beskytte dine medarbejdere. Vores regelmæssige sikkerhedskontroller forbedrer dit udstyrs sikkerhed. De sikrer, at personskade eller beskadiget udstyr forårsaget af faldende last, identificeres og kan forebygges i god tid - og at de lovpligtige ulykkesforebyggende forskrifter er opfyldt.

Service til alle mærker

Uanset om du arbejder med Demags udstyr eller produkter fra andre producenter – så tilstræber vi at sikre en helt sikker drift. Vores højt kvalificerede servicespecialister er bemyndiget til at udføre sikkerhedsinspektioner på alle typer af udstyr.

Alle inspektioner fra en enkelt leverandør

Safety inspections

Vi organiserer og udfører alle dine nødvendige sikkerhedsinspektioner af løfteudstyr - med den seneste ekspertise og et væld af erfaringer, og hjælper dig til at opfylde dine lovmæssige forpligtelser som ejer og operatør af industrielt udstyr.

 

 

 

 

Yderligere fordele

  • Forbedret personsikkerhed
  • Beskyttelse mod potentielle erstatningskrav
  • Undgåelse af følgeskader og høje reparationsomkostninger
  • Reduktion af unødig nedetid og reparationer
  • Overholdelse af lovkrav
  • Komplet dokumentation af resultaterne

 
 

Sikkerhedsinspektion af kraner, spil og taljer

Regelmæssige sikkerhedsinspektioner er ikke kun afgørende for dit anlægs og udstyrs sikkerhed - de forlænger også produktets levetid, da skader og slitage kan opdages og afhjælpes i tide.

Sikkerhedsinspektion af kraner, spil og taljer


 
 

Sikkerhedsinspektion af løftetilbehør og løfteåg

Selv om de er i konstant brug, bliver løfteudstyr og stropper ofte taget for givet. Dog kan mindre eller endda usynlige skader have en betydelig indvirkning på sikkerheden.

Sikkerhedsinspektion af løftetilbehør og løfteåg


 

 

Risikovurderinger

Risikovurdering er nøglen til reduktion af arbejdsulykker, erhvervssygdomme og arbejdsrelaterede sygdomme. Det er også afgørende for øget effektivitet og øget konkurrenceevne.

Risikovurderinger


 


© Konecranes Demag A/S

This website uses cookies to ensure you get the best user experience.  LEARN MORE