Service

Uanset om du betjener kraner, lifte, lasthåndteringsudstyr eller andet lignende udstyr fra Demag eller hvilken som helst anden producent, kan vi tilbyde et omfattende og innovativt udvalg af serviceydelser, der støtter dit løftegrejs totale livscyklus – alt fra en enkelt leverandør.

Vores målsætning er at give dig mulighed for at koncentrere dig fuldt ud om din kerneforretning ved at give dig sikkerhed for, at dit udstyr fungerer med maksimal pålidelighed og effektivitet.

Vores mål er:

  • Maksimum tilgængelighed af dit udstyr
  • Økonomisk drift
  • Maksimal sikkerhed og drift
  • Effektiv udnyttelse
  • Bæredygtig vedligeholdelse af din investering

Højt kvalificeret og uddannet personale for maksimal servicekvalitet.

Vores servicemedarbejdere hjælper dig med en bred vifte af branche-specifik ekspertise og skaber en servicestrategi, som er individuel tilpasset til din virksomheds behov. Demag serviceteknikere får omfattende træning og løbende videreuddannelse for at kunne opretholde deres faglige niveau. Resultatet er et ekstremt højt serviceniveau fra en enkelt leverandør.

Lokal tilstedeværelse overalt i verden.

Repairs

Med mærket Demag har vi den største installerede base af elektriske kraner og taljer i verden. Derfor er vores serviceorganisation repræsenteret over hele verden med mere end 2.300 serviceteknikere, understøttet af et yderst pålideligt logistiksystem for reservedele - vi findes altid i dit nabolag.

 

 

 

Vores udvalg af serviceydelser

Hele vejen fra installation til ombygning eller modernisering af dit udstyr- Demag er klar til at hjælpe dig. Alle de ydelser, vi leverer, er specielt tilrettelagt for at opfylde behovene i industrikran sektoren – for at du kan få optimal effektivitet fra dit udstyr.

Du kan selv bestemme hvor mange serviceydelser du ønsker, og også om du ønsker ad hoc-arbejde efter behov eller længerevarende servicepakker.

Vores service dækker produktets totale livscyklus.


 


© Konecranes Demag A/S