Analyser & rådgivning

Du kan stole på vores rådgivning. Altid.

Du behøver ikke være kranekspert for at få optimal udnyttelse af dit udstyr. Du kan blot nyde godt af vores ekspertise, som vi har opnået gennem næsten 200 års erfaring som producent og operatør af kraner og løftegrej.

Specifik analyse

Ønsker du at opnå optimal udnyttelse af dit anlæg og udstyr og koncentrere dig om din kerneforretning? Er uventede driftsstop og tab af produktion mere end bare en gene? Vil du topprioritere sikkerheden for dine medarbejdere og overholdelse af loven? Hvis dit svar er ja, så brug vores ekspertise til en analyse af din specifikke situation, og for at identificere potentielle forbedringer.

Ekspertrådgivning

Analysis & consulting

Vores servicekonsulenter har en bred vifte af branche-specifik ekspertise. Dette gør dem i stand til at rådgive dig om den rigtige løsning for at nå dine individuelle mål, og møde udfordringer i overensstemmelse med dine virksomheds-, miljø-og forretningsmæssige krav. De kan hjælpe på ethvert tidspunkt i dit anlægs og dit udstyrs livscyklus.

 

 

Yderligere fordele

  • Spar tid og kræfter: Vi udarbejder en analyse og udvikler forslag til forbedringer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.
  • Reducer omkostninger og øg produktiviteten: Vi kan hjælpe dig til at opnå optimal udnyttelse af dine kraner og dit udstyr, og til at forbedre udstyrets tilgængelighed.
  • Sikkerhed og overholdelse af loven: Vi garanterer overensstemmelse med de højeste sikkerhedsstandarder og love - for at give dig sindsro.

 


© Konecranes Demag A/S